Ca urmare a analizei ofertelor existente pe piata bancara in acest moment, din punct de vedere al costurilor lunare de administrare, iti recomandam deschiderea unui cont curent la Banca Transilvania. Mai jos ai afisata si lista unitatilor si agentiilor bancare din judetul selectat de tine.

Aloca activitati pentru sediul / sediile societatii

Aceasta etapa stabileste activitatile care se vor desfasura la sediul social, respectiv la sediul secundar daca a fost definit. In unele cazuri la sediul social nu se desfasoara nici o activitate, acesta fiind mentionat in actele de inregistrare doar ca sediu pentru activitati de birouri. Orice selectie a unui cod CAEN va fi mentionat pe certificatul constatator pentru locatia respectiva, prin care se autorizeaza societatea in a desfasurara acele activitati.
Judet Localitate Tip sediu Activitati  

Printeaza contracte pentru dovada spatiului social / secundar

In cazul in care, pentru sediul social si/sau sediul secundar definit la Pasul 3 (la intocmirea statutului societatii), nu aveti incheiat un contract de inchiriere sau comodat, puteti folosi modelele standard din aceasta etapa, fie direct auto-completate, fie in format draft. Daca exista un astfel de contract intre proprietarul imobilului si societatea comerciala pe care intentionezi sa o infiintezi, asigura-te ca respecti criteriile de validitate pentru astfel de acte. Mai multe informatii poti gasi in Ghidul de infiintare a unui SRL, din sectiunea Intrebari si raspunsuri.
Tipul de contract Judet Localitate Strada  

Obtinere aviz-accept asociatie de proprietari

Avizul asociatiei de proprietari se cere in special in cazul in care sediul social/punctele de lucru sunt in spatii comune, blocuri de locuinte, etc. Astfel, conf. art. 64 din Legea Locuintei 14/1996, se solicita acest aviz din partea vecinilor cu care se invecineaza pe plan orizontal si vertical imobilul respectiv. Documentul se completeaza, semneaza si stampileaza de catre presedintele asociatiei de proprietari. Exista situatia in care pentru punctele de lucru nu se solicita acest document, asadar te rugam sa te interesazi la ORC din judetul tau pentru a vedea daca este necesar acest document. In cazul in care imobilul nu face parte dintr-o asociatie de proprietari, se va declara la depunerea actelor la ORC de neexistenta unei asociatii de proprietari.
Localitate Strada Numar

Depunere capital social la o unitate bancara

Unul din actele necesare dosarului ce se va depune pentru infiintarea unui SRL, il constituie dovada depunerii capitalului social la o unitate bancara. Pentru a depune acest capital social la o unitate bancara, te rugam sa printezi statutul generat la Pasul3, sa fie semnat de catre asociati, si sa anexezi o copie dupa dovada privind disponibilitatea si rezervarea firmei obtinuta la Pasul 2. Aceste acte, impreuna cu valoarea in RON mentionata in statut ca si aport in numerar la capitalul social, le vei inainta unitatii bancare respective, cu mentiunea ca doresti deschiderea unui cont bancar necesar infiintarii unui SRL. Atentie deoarece contul deschis este un cont provizoriu. Dupa ce vei obtine actele de infiintare ale societatii de la Registrul Comertului, va trebui sa te prezinti la aceasi banca pentru deschiderea unui cont bancar definitiv, in care va fi transferata valoarea depusa initial. Ulterior vei putea retrage suma depusa initial ca si capital social.

Ca urmare a analizei ofertelor existente pe piata bancara in acest moment, din punct de vedere al costurilor lunare de administrare, recomandam deschiderea unui cont curent la Banca Transilvania. In dreapta ai afisata lista unitatilor si agentiilor Bancii Transilvania din judetul selectat de tine.

Te rugam sa introduci in casutele din dreapta numarul si data chitantei de depunere a capitalului social, respectiv banca la care ai efectuat aceasta operatiune.
Banca Localitate Adresa Email

Nr. chitanta Data chitanta Valoare Banca