Al 2-lea pas in cadrul inregistrarii unei societati cu raspundere limitata (SRL) presupune in ansamblu introducerea de informatii referitoare la actionariatul respectivei societati, dar si alegerea denumirii acesteia. O descriere completa a procedurilor de urmat, cu exemple aferente, poti gasi accesand sectiunea Intrebari si aspunsuri.

Adauga un actionar pentru noua societate

Apasa butonul ADAUGA alaturat pentru a introduce date despre actionariatul SRL-ului pe care doresti sa il infiintezi. Se poate introduce o singura persoana (in acest caz va fi un SRL cu unic actionar) sau mai multe persoane (SRL cu mai multi actionari). Numarul maxim de actionari este de 50. Daca introduci un singur actionar persoana fizica, acesta NU mai trebuie sa aiba calitatea de unic actionar intr-o alta societate comerciala deja infiintata, iar daca introduci un singur actionar persoana juridica, aceasta NU trebuie sa aiba la randul ei un singur actionar in constituirea ei.
Nume si prenume/Denumire societate Adauga

Adauga persoana care va depune actele la O.R.C.

Selecteaza o persoana care se va ocupa de rezervarea denumirii firmei la Oficiul Registrului Comertului (ORC), si care va depune actele pentru infiintare de SRL. Aceasta persoana poate fi unul din actionari, sau o terta persoana care va avea nevoie de o imputernicire notariala prin care devine mandatar al asocatului / asociatilor pentru indeplinirea procedurilor de inregistrare a unui SRL.
Nume si prenume Adauga

Adauga denumirea dorita a societatii

Aceasta etapa iti permite sa alegi numele viitoarei entitati juridice (SRL) pe care o vei infiinta, fiind un element obligatoriu de identificare si individualizare a unui comerciant. Verificarea conditiilor de disponibilitate si distinctivitate se va face de catre Registrul Comertului.
Denumire Adauga


Adauga denumirea finala a societatii tale

Te rugam sa treci mai jos si confirmarea denumirii numelui de firma pe care l-ai obtinut de la Oficiul Registrului Comertului, dar si informatii despre numarul si data respectivului act (dovada rezervare disponibilitate). De acum incolo fiecare pas pana la finalizarea SRL-ului dorit va lua in considerare denumirea firmei aleasa de tine. In campul denumire trebuie sa treci cu MAJUSCULE doar numele confirmat de Registrul Comertului, plus terminatia aferenta SRL, fara a mentiona si intialele de SC
Denumire Nr. rezervare Data rezervare