slide img

Vrei sa infiintezi un SRL, PFA, ONG?

GRATUIT, in MAXIM 10 minute?

Pregatim cronometrul ... Start!

slide img

Entitati - sau cum poti avea propria firma in 6 pasi simpli

FARA INTERMEDIARI, FARA COSTURI, FARA GRESELI

Testeaza acum prima aplicatie SmartApp

slide img

Dan Botos, Simlaralex SRL: "In sfarsit cea mai

UTILA, INTUITIVA, si USOR DE FOLOSIT,

aplicatie pentru noi, antreprenorii!"

prev next

SMARTAPP ENTITATI

Platforma SmartApp a fost creata exclusiv cu scopul de a veni in ajutorul celor care doresc sa devina parte a mediului de business romanesc, prin infiintarea unei companii (SRL, SA, etc), fundatii sau asociatii, autorizare ca PFA (persoana fizica autorizata), etc. Astfel iti oferim posibilitatea de a crea o noua entitate economica, prin completarea GRATUITA cu ajutorul aplicatiei Entitati a tuturor documentelor si formularelor necesare depunerii acestora la institutiile abilitate (ex: ORC).

Poti evita astfel costurile suplimentare percepute de intermediari, deoarece procedurile sunt simple si foarte usor de realizat. Aceasta aplicatie este in permanenta dezvoltare, asadar te invitam sa ne trimiti un feedback daca crezi ca anumite informatii trebuiesc imbunatatite sau modificate. Pana atunci, te invit sa parcurgi pasii informativi de mai sus care iti vor explica in detaliu fiecare procedura de inregistrare a unei entitati economice noi. Daca doresti sa completezi si sa salvezi formularele si informatiile introduse, asigura-te ca esti Autentificat (apasa butonul Login din dreapta-sus).


SmartApp este prima platforma informationala specializata pe furnizarea de solutii complet gratuite necesare atat mediului de afaceri din Romania, cat si persoanelor fizice ce doresc pe de o parte sa relationeze cu acest mediu de afaceri, iar pe de alta parte sa beneficieze de diverse aplicatii informatice existente pe piata contra-cost in acest moment.

Prin aplicatiile puse la dispozitia utilizatorilor, incercam sa transpunem in practica cunostiintele acumulate in diverse domenii de activitate; premiza de la care am pornit in demersul nostru, a fost ca, odata identificata si solutionata o problema, o situatie sociala sau economica, rezulatul poate fi folosit si de alti utilizatori interesati de aceeasi finalitate. Iar cum in ziua de astazi aproape fiecare decizie este influentata de mediul economic instabil, si multi utilizatori doresc servicii rapide si de calitate insa cat mai usor accesibile din punct de vedere financiar, credem ca demersul nostru de a construi o platforma care sa cuprinda mai multe astfel de aplicatii, va fi privita de multi ca un sistem real de ajutor informatic in gestionarea si rezolvarea problemelor organizatorice si antreprenoriale.

Suntem o echipa tanara care desi s-a confruntat cu probleme de schimbare a mentalitatii societatii romanesti axata foarte puternic pe procedurile offline* de realizare a unor sarcinilor economico-sociale, a reusit ca prin experienta proprie si prin feedback-ul, criticile si ajutorul utilizatorilor acestei platforme, sa indrepte publicul catre folosirea unor solutii gratuite prin utilizarea anumitor proceduri si solutii online, folosind tehnologia tot mai accesibila pe viitor, internetul.
Intr-o perioada digitalizata foarte puternic, inca marea majoritate a intreprinzatorilor privati si a persoanelor fizice, cu profesii liberale, etc, folosesc metodele clasice de organizare, informare, control, etc, pentru activitatile proprii, nefiind pregatiti si receptivi la schimbarile ce pana la urma isi vor face loc in viata acestora, si care vor schimba incet dar sigur mentalitatea ca doar servicile "cu taxa" pot oferi garantia unei calitati pe nivelul asteptarilor.

Suntem receptivi la orice propuneri care credeti ca ne poate simplifica modul in care interactionam intre noi ca indivizi sau entitati economice, sau cu institutile statului, asadar daca aveti o idee care ne poate ajuta sa oferim solutii online in detrimentul unor proceduri standard, va asteptam sa ne scrieti, folosind datele mentionate in sectiunea Contact.

*prin proceduri ofline ne referim la toate activitatile economice si sociale cu care intram in contact, si pentru care am fost obisnuiti sa folosim resurse financiare, de timp si energie prin metodele clasice de informare (ziare, prieteni, intermediari) si actiune (deplasari, ghisee, proceduri).