slide img

Vrei sa infiintezi un SRL, PFA, ONG?

GRATUIT, in MAXIM 10 minute?

Pregatim cronometrul ... Start!

slide img

Entitati - sau cum poti avea propria firma in 6 pasi simpli

FARA INTERMEDIARI, FARA COSTURI, FARA GRESELI

Testeaza acum prima aplicatie SmartApp

slide img

Dan Botos, Simlaralex SRL: "In sfarsit cea mai

UTILA, INTUITIVA, si USOR DE FOLOSIT,

aplicatie pentru noi, antreprenorii!"

prev next

SMARTAPP ENTITATI

Platforma SmartApp a fost creata exclusiv cu scopul de a veni in ajutorul celor care doresc sa devina parte a mediului de business romanesc, prin infiintarea unei companii (SRL, SA, etc), fundatii sau asociatii, autorizare ca PFA (persoana fizica autorizata), etc. Astfel iti oferim posibilitatea de a crea o noua entitate economica, prin completarea GRATUITA cu ajutorul aplicatiei Entitati a tuturor documentelor si formularelor necesare depunerii acestora la institutiile abilitate (ex: ORC).

Poti evita astfel costurile suplimentare percepute de intermediari, deoarece procedurile sunt simple si foarte usor de realizat. Aceasta aplicatie este in permanenta dezvoltare, asadar te invitam sa ne trimiti un feedback daca crezi ca anumite informatii trebuiesc imbunatatite sau modificate. Pana atunci, te invit sa parcurgi pasii informativi de mai sus care iti vor explica in detaliu fiecare procedura de inregistrare a unei entitati economice noi. Daca doresti sa completezi si sa salvezi formularele si informatiile introduse, asigura-te ca esti Autentificat (apasa butonul Login din dreapta-sus).


TERMENI SI CONDITII FOLOSIRE SITE

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA UTILIZATORII AU CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.smartapp, denumit in continuare „Site”, apartine in totalitate societatii comerciale ECOWEB PLATFORM SRL, societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J26/660/2012, avand Cod Fiscal 30411296, cu sediul in Targu Mures, Str. Ghe. Doja nr. 187 sc.A ap.35, Judetul Mures, capital social subscris si varsat in cuantum de 500.00 lei, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27405/2013.

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Folosirea portalului SmartApp, denumit in continuare "Portal" sau "Site", presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul portalului, denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a Serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea Portalului.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR SI SCOPUL SITE-ULUI

Portalul SmartApp ofera Utilizatorilor, prin intermediul sectiunilor sale, servicii (denumite in continuare "Servicii") de informare, intermediere si organizare pentru diferite activitati economice adresate atat persoanelor fizice din Romania, cat si persoanelor juridice. Serviciile, inclusiv orice actualizari, imbunatatiri, caracteristici noi, si/sau adaugarea unor proprietati noi, intra sub incidenta Termenilor si Conditiilor.

Prezentarea fiecarui serviciu in parte este explicata in termeni definitorii in fiecare pagina alocata acelui serviciu.

SmartApp depune toate eforturile pentru a oferi informatii actuale privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, SmartApp nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Site in orice moment. De asemenea, SmartApp nu garanteaza ca Site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. SmartApp insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe Portal. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul Portalului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

 

Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile SmartApp, continutul si paginile de internet sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nici o promisiune sau garantie de nici un fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:

• orice garantie de neintrerupere a serviciilor de la www.SmartApp.ro

• disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului,

• titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

Aceasta renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi SmartApp va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca SmartApp nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site sau prin servicii si SmartApp exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura. SmartApp nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. SmartApp nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. SmartApp nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.

 

REGULI GENERALE

Administratorul Portalului declara urmatoarele:

- va depune toate diligentele rezonabile pentru realizarea scopului Portalului, dar nu isi asuma nici o responsabilitate in privinta continutului articolelor/comentariilor transmise de Utilizatori;

- va depune toate eforturile (tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a Portalului; cu toate acestea, vor putea exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;

- este interzisa prin intermediul Portalului incalcarea dreptului de autor apartinand tertilor;

- pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont in cadrul Portalului. in cazul in care Administratorul are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera.

Utilizatorului ii este interzis sa transmita/publice prin intermediul Portalului mesaje sau informatii al caror continut:

- este obscen, grosolan, aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;

- contine oferte comerciale;

- contine informatii cu caracter politic;

- nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului Portalului si mediului educational destinat acestuia.

- in cazurile in care Administratorul apreciaza ca un Utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului Portalului, Administratorul poate restrictiona accesul Utilizatorului la Portal.

 

Restrictionarea poate insemna:

- stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile portalului;

- suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;

- stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile Portalului.

Restrictionarea accesului Utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a Administratorului.

De asemenea, Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile Portalului. Administratorul nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.

Prin folosirea acestui Site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator SmartApp pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea lui a prezentilor termeni si conditii.

 

UTILIZAREA ILEGALA sau INTERZISA

Ca o conditie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorii nu vor folosi Serviciile pentru orice scop care este ilegal sau interzis de acesti termeni si conditii.

Utilizatorilor li se interzic urmatoarele actiuni:

- incercarea de a suprascrie, de a se sustrage de la, sau de a dezactiva orice caracteristici de criptare sau protectii software folosite in siteurile web si aplicatiile SmartApp sau de a se sustrage acestora;

- descarcarea sau incercarea de a descarca un intreg site sau portiune a platformei SmartApp, cu exceptia cazurilor izolate in care o anumita parte a continutului de pe site are relevanta intr-un cadru de informare sau este permis prin utilizare in acest scop;

- reproducerea sau distribuirea de continut, de exemplu prin includerea continutului in alte site-uri web, zone web de continut (arhive), sau in retele organizationale;

- intreprinderea oricarei activitati care poate deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta orice server SmartApp sau retelele conectate la acestea, sau care poate interfera cu orice alta parte care utilizeaza si beneficiaza de Servicii. Aceasta include, dar nu se limiteaza la, programe care descarca automat sau exporta continut, cunoscute ca roboti web, spiders, crawlers, wanderers sau acceleratoare, si programe offline de navigare sau descarcare pentru uz offline (offline browsers si offline downloaders);

- incercarea de a obtine acces neautorizat la servere SmartApp, la alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la orice server apartinand SmartApp sau la oricare dintre Servicii, prin hacking, spargerea parolelor (password mining) sau prin orice alte mijloace. Utilizatorii nu pot sa obtina sau sa incerce sa obtina orice materiale sau informatii prin orice mijloace care nu au fost puse in mod explicit si intentionat la dispozitia Utilizatorului prin intermediul Serviciilor;

modificarea, ascunderea sau eliminarea notificarilor de copyright sau alte atribuiri incluse pe Site;

- utilizarea sau autorizarea utilizarii continutului in scopuri comerciale sau de castig.

 

DATELE UTILIZATORULUI de pe PORTAL si ASPECTE LEGATE de SECURITATEA ACESTOR DATE

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte aparute in cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin intermediul Site-ului utilizatorii pot furniza SmartApp informatii referitoare in special la date personale (nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SmartApp, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Orice persoana care acceseaza Site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor de comanda de pe acest Site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SmartApp si/sau Ecoweb Platform SRL in urmatoarele scopuri:

a) marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor SmartApp precum si a produselor si serviciilor partenerilor SmartApp prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite);

b) in scopul furnizarii serviciilor sau produselor SmartApp prezentate pe Site;

c) stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SmartApp sa imbunatateasca produsele si serviciile oferite de SmartApp precum si relatia cu Utilizatorii sai;

d) alte activitati intreprinse de SmartApp si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

SmartApp are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane desemnate/imputernicite de SmartApp sa vanda pentru si/sau in numele SmartApp serviciile si produsele SmartApp precum si persoanelor implicate in procesele mentionate mai sus precum si altor persoane, in conditiile legii.

Accesarea Site-ului in continuare si trimiterea formularelor de inregistrare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. in cazul in care utilizatorul nu doreste ca SmartApp sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre SmartApp la adresa: SC Ecoweb Platform SRL – Targu Mures, str. Ghe. Doja 187/A/35, jud. Mures, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal. Utilizatorii care furnizeaza SmartApp date cu caracter personal prin intermediul accesarii Site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

 

COOKIES

Un fisier cookie este un mic grup de date, care adesea include un identificator unic anonim, care este trimis catre browserul calculatorului dumneavoastra de pe un site internet si stocat pe hardul calculatorului dumneavoastra.

SmartApp foloseste fisierele cookie pentru urmatoarele scopuri: sa furnizeze utilizatorului continutul obisnuit, sa tina evidenta preferintelor utilizatorilor in asa fel incat sa estimeze paginile populare si folositoare, din motive statistice si de marketing. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie, dar intr-un asemenea caz utilizatorul s-ar putea sa nu mai aiba acces la anumite pagini sau servicii.

 

LEGEA APLICABILA

Acest site internet (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista legaturi) este controlat de catre SmartApp. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acesti termeni si orice disputa legata de ei sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a intantelor competente din Targu Mures, Romania. Acest Site poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. SmartApp nu ofera nicio asigurare ca continutul acestui Site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romania.

 

LIMITARI de ORDIN TEHNIC ale SERVICIILOR

Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile Portalului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile care sunt publicate/transmise pe Internet de catre Utilizator in contul sau de pe Portal, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate Utilizatorului.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. De asemenea, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice Utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. In cazuri exceptionale, Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.