< despre_Delivery>
Singura platforma COMPLETA de management a informatiilor in sistemul de livrari la domiciliu si servire in restaurant.

Delivery este o aplicatie oferita GRATIS antreprenorilor din domeniul livrarilor de mancare la domiciliu, cu module ce faciliteaza organizarea activitatii unei astfel de unitati.

< app_future >
Viitorul devine online. Clientii au alte asteptari!

Un business cu vechime in care managerul inca este plin de faina pe maini trezeste nostalgie in randul celor care apreciaza traditionalismul. Insa viitoarea generatie de clienti, de consumatori, prefera TEHNOLOGIA. Prefera sa comunice online, folosind dispozitive mobile, telefoane sau tablete, iar toata interactiunea cu restaurantul tau sa dureze cat mai putin. Tu cat de online esti pentru nevoile clientilor tai?

< e_vremea_unei_schimbari >
Alege sa folosesti o aplicatie construita special pentru tine!

Adio intermediari

Platformele de comenzi online straine prezente in Romania sunt doar intermediari ce lucreaza pe baza de comision si ofera solutii strict pentru clientii finali, nu pentru restaurantul tau.

Fidelizeaza clientii TAI, nu a altor platforme online

Alege solutia fidelizarii clientilor tai deoarece de ei depinde viitorul afacerii tale. Transforma comisioanele platite altor platforme de comenzi in VOUCHERE destinate clientului tau.

Simplifica sistemul de livrari si preluare comenzi

Procesarea si coordonarea de comenzi este total digitalizata pentru a usura activitatea operatorilor de comenzi si a castiga SIGURANTA in manipularea informatiei si TIMP pentru organizarea activitatii.

Comenzi online

Primesti un modul de comenzi online integrat in pagina ta web proprie

Interfata gestiune comenzi

Toate comenzile se auto-structureaza in grupe de livrari in functie de aria georgrafica si termene de livrare

Plati securizate

Un sistem 3D Secure implementat pentru a usura platile online

Sistem automat de organizare a activitatii

NIR-uri, facturi, rapoarte de gestiune, rapoarte de productie, comunicatii cu imprimanta fiscala ... toate la un click distanta!

Aplicatie de comenzi pe telefonul clientului

Tehnologia informatiei se invarte in jurul mobilitatii. Profita de accesul gratuit la o aplicatie ce se poate instala pe telefonul clientilor tai, cu meniul produselor tale.

Zeci de rapoarte, analize vanzari, stocuri si flote auto

Am construit o interfata care sa iti usureze accesul la toate informatiile de care ai nevoie, exacta si esentiala pentru deciziile viitoare.
< optiuni_dedicate>
Ce iti ofera Delivery?

Toate modulele aplicatiei Delivery au fost construite pentru a usura si eficientiza la maxim munca ta si a angajatilor tai. Ai mai jos o selectie a principalelor avantaje ale aplicatiei pe care te invit sa parcurgi.

Attila K, Laravel Programator

Principalele module ale aplicatiei Delivery

Poti vizualiza mai jos o lista cu principalele module ale aplicatiei Delivery, usor de implementat la orice unitate alimentara (restaurant-livrari). Pentru orice intrebari sau nelamuriri, ne poti contacta prin telefon sau email.