Despre noi, despre munca noastra

Suntem un grup de antreprenori romani din diverse domenii de activitate, care am identificat oportunitatea dezvoltarii de aplicatii online care sa organizeze si sa ne usureze munca depusa in unitatile pe care le administram.

Dorinta noastra este de a perfectiona la maxim organizarea intr-o unitate proprie, pentru ca ulterior sa putem implementa solutiile respective in unitati identice cu ale noastre.

Echipa noastra de programatori NU a construit nimic la comanda, nu a realizat vreun proiect pe baza de informatii generice. Pentru fiecare aplicatie lansata ne-am implicat atat noi antreprenorii, cat si echipa de IT, direct in miezul problemei. Am asteptat derularea a zeci de greseli pentru a gasi o solutie. Si pas cu pas, acum avem raspuns pentru orice problema.

Aplicatiile au fost construite pentru noi, si le exploatam la maxim. Conceptia noastra este a dezvolta noi aplicatii gratuite cu ajutorul vostru, cu implicarea voastra (idei, sugestii, critici). Cu o platforma dedicata care sa uneasca aceste aplicatii, castigul va veni din crearea unui brand pe plan national, nu din comisionari.

Primele aplicatii SmartApp au fost dezvoltate inca din 2013, fiind dedicate unitatilor cu profil contabil si de servicii conexe acestui domeniu. Din 2016 am inceput dezvoltarea Delivery, singura platforma completa de management a informatiilor in sistemul de livrari la domiciliu. In 2019 am inceput demersurile pentru o aplicatie cu rol de managementul al unor baze de date nationale in domeniul medical.

Odata cu lansarea Delivery pe plan national, intentionam si adaptarea celorlalte aplicatii dezvoltate “intern” pentru a fi disponibile publicului interesat. In 2020 vom lansa si prima aplicatia de Food orders (online + mobil) ce va avea implementata un sistem de bonusare al clientului la fiecare comanda plasata, dar si prima aplicatie ce va permite crearea unui Centru Unic de Livrari pentru a facilita procesul de livrare la domiciliu pentru produse alimentare preparate.

Counters

16800
16800
< ore_de_lucru >
246400
246400
< linii_de_cod >
7
7
antreprenori
9
9
app_proprii
(ore)4110+
(ore)4110+
< app_time >
225+
225+
< clients_ro >
168000+
168000+
< transactions >
6600+
6600+
< rapoarte_generate >