Achizitii, intrari gestiuni

Achizitii materie prima, marfa, servicii. NIR-uri disponibile cu un singur click

Perceptia generala a antreprenorului este aceea ca actele sunt o pacoste! Insa sunt si o necesitate. Si asa cum preocuparea oricarui manager este in primul rand de a isi dezvolta si coordona afacerea, acest aspect ce tine de intocmirea actelor oligatorii bunului mers al unei unitati este deseori asociat cu o procedura fortata, deseori ignorata ca si importanta in activitatea unei companii.

SmartApp Delivery insa simplifica aceste proceduri. Nu este nevoie de note de receptie fizice, completari de rapoarte de gestiune, etc, toate din aceste actiuni fiind inlocuite de aplicatie in sine. Este de ajuns sa se introduca datele cuprinzand materia prima achizitionata, si aplicatia intocmeste singura aceste note si rapoarte. Mai mult poate atentiona utilizatorul in situatia in care introduce date gresite, cu valori anormale fata de istoricul inregistrat pana la acel moment.

Client:
Delivery
Date:
April 28, 2019
Category:
B2B

How It Works?

Odata utilizata si respectata aceasta procedura a achizitie de produse, corelata si cu o acuratete in vanzarile zilnice, se poate genera un raport de productie absolut necesar atat departamentului de contabilitate pentru descarcarile de gestiune, cat si prezenta autoritatilor abilitate in caz de control. Oricat de profitabila este activitatea unei firme, actele rezultate sunt cele care dovedesc institutilor de control faptul ca totul se desfasoara corect, evitandu-se astfel riscurile de amenzi pentru lipsa sau neconcordanta acestor acte.

Contabilitate primara

E nevoie de receptii? De rapoarte de gestiune? Toate sunt disponibile GRATIS daca alegi sa introduci achizitiile in aplicatie

Centru de achzitii

Activeaza-ti Centrul de Achizitii si pe baza achizitiilor tale, te vom anunta ce produse le poti cumpara la mega-pret, si de unde.

Acte, acte, acte

Scapa de povara hartiilor completate manual. Genereaza-le automat si imprima-le direct din aplicatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *