Agenda personalizata

Agenda zilnica personalizata, sarcini bine alocate, remindere organizate punctual

In functie de marimea unei compani, un modul personalizat de Agenda Zilnica este cel responsabil cu organizarea intregii activitati. In plus exista posibilitatea alocarii de sarcini pentru diversi angajati, utilizatori ai aplicatiei, si care pot fi configurate sub forma unor remindere zilnice. Deseori o sarcina este reamintita unei persoane de foarte multe ori, pentru a fi indeplinita corect si pana la capat.

Insa tot deseori, persoana responsabila (de cele mai multe ori managerul) uita efectiv de importanta periodica a unui task, datorita multitudinii acestora si a concentrarii pe sarcinile zilnice, nu pe cele periodice. Salvari ale bazelor de date, mententa utilaje de lucru, reinnoire lista obiecte de inventar, verificari ale alimentarilor corecte cu combustibil, verificarea pontajului, reglajele de stoc, informarile catre angajati, reviziile de echipamente, sedinte periodice, analize sau cursuri de igiena obligatorii, sunt doar exemple ale unor sarcini cu posibilitate de repetitivitate ce pot usura organizarea anuala a unui manager.

Client:
Delivery
Date:
April 11, 2019
Category:
B2B

Multi-task

Imparte sarcinile pe grupe de operatori, individual sau generic.

Reminder

Alege sa iti structurezi activitatea pe baza unui calendar pentru a nu uita ce ai de realizat

Incredere

Demonstreaza personalului tau ca esti un manager organizat in procedurile zinice.

Totul tine de repetitivitatea unei sarcini!

O sarcina scrisa, evidentiata in aplicatia mobila a unui angajat, asigura o reusita a realizarii ei cu mult mai multe sanse decat o sarcina verbala, putandu-se crea astfel un “to do list” oragnizat pe zile sau luni. Secretul importantei acestui modul al aplicatiei consta in reusita alocarii individuale de taskuri catre diversi angajati (operatori) si impartirea lor pe diverse perioade de timp, in asa fel incat nu doar sarcinile zilnice, uzuale, vor fi indeplinite de acestia, ci si cele care pana acum riscau sa fie uitate si rezolvate doar periodic cand cineva din unitate isi reamintea de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *