Aplicatie mobil agenti de livrari

Toate informatiile agentilor de livrari disponibile pe telefonul mobil

 

Media preponderenta a categoriei de agent de livrari o reprezinta tinerii cu varsta intre 20-24 ani, a caror principala grija este deseori doar aceea de a avea conexiune la internet si baterie la telefon. Insa pentru manager aceasta libertate a angajatilor se poate transpune in PROBLEME zilnice:

- Riscul de accident la volan in timp ce agentul de livrari introduce numere de telefon ale clientilor, Adrese necunoscute de livratori, mai ales de catre cei noi, fapt ce genereaza intarzieri in livrare, Pierderea notelor de plata, confuzia in ordinea de livrare, Produse livrate gresit clientilor, Imposibilitatea de a cunoaste exact valoarea incasarilor fiecarui agent in orice moment al zilei, Dificultatea de a organiza productia bucatariei in lipsa informatiilor referitoare la stadiul livrarilor in curs de derulare ale unui livrator, Lipsa de informatie exacta cu lista de comenzi preluate pentru livrare de un agent, in special la solicitarea clientilor de a cunoaste stadiul comenzii lor, timpul ramas de livrare

Client:
Delivery
Date:
September 21, 2019
Category:
B2B

Cu Delivery, atentia soferului este asupra volanului!

Aplicatia Delivery a dezvoltat un modul ce se poate instala pe telefonul mobil al oricarui agent livrator, si care permite acestora sa verifice instant lista de comenzi ce o au de efectuat, ordinea de livrare, valoarea si componenta unei comenzi, adresele de livrare impreuna cu o harta Gmaps pentru orientare exacta la adresa clientului, etc.

Siguranta

Reduceti sarcinile agentilor de livrari, organizati-le distinct activitatea, si veti castiga SIGURANTA in activitatea lor.

Comision = vechime

O livrare organizata inseamna comision (bacsis) pentru agentul de livrari. Si acesta este un motiv SERIOS pentru ca un anagajt sa se implice in reusita afacerii tale.

TIME is MONEY

Castiga timp prin organizarea grupelor de livrari. Creste eficienta activitatii tale folosind aceleasi resurse ca pana acum.

Operatorul de comenzi stie in permanenta cate livrari mai are de efectuat fiecare agent, zonele in care se afla, putand astfel organiza un set nou se livrari pe baza anticiparii momentului in care acesta ajunge inapoi la unitate, evitand astfel momentele “moarte” in care exista fie o aglomeratie de personal pe departamentul de livrari sau alteori lipsa completa a acestuia.

Acest modul genereaza o serie de rapoarte extrem de utile tuturor partilor implicate, in asa fel incat la finalul zilei de livrari, fiecare agent isi cunoaste totalul de plata, operatorul de comenzi poate introduce vanzarile in sistem, se pot genera rapoartele de foi de parcurs si de productie, etc. Beneficiul major al acestui modul il reprezinta TIMPUL economisit de toti utilizatorii aplicatiei ce vor detine informatii exacte si corecte pentru activitatea zilnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *