Baza de date produse

Categorii de produse, usurinta la maxim in updatarea de noi informatii

 

Cand toata informatia este conectata printr-o singura aplicatie este extrem de usor a face o modificare unui produs (pret, oferta, retetar,cota TVA, imagini, etc) iar acea modificare sa fie vizibila tuturor participantilor la proces (angajati sau clienti) pe toate dispozitivele de afisare (aplicatie interna, site de comenzi online, aplicatie mobil dedicata, etc).

Practic in sectiunea Fisiere, baza de date cu produsele aflate la vanzare este cea responsabila de absolut toate informatiile cu care se lucreaza si care permit inregistrarea de operatiuni si generarea de rapoarte. Introducerea de retetare pentru fiecare produs finit permite atat generarea automata a unui raport de productie necesar departamentului de contabilitate, cat si descarcarea de gestiune pentru materia prima folosita.

Client:
Delivery
Date:
April 25, 2019
Category:
B2B

AI helps you

Pentru a usura activitatea de productie in bucatarie, sistemul poate AFISA si informatii despre compozitia produsului finit si cantitatea necesara, nu doar comanda in sine. Acest avantaj este extrem de util in special in cazul materiilor prime ce necesita calcule pentru preparare, totaluri in compozitii, etc, si care pot avea erori daca se apeleaza la mintea umana pentru calculul lor.

Organizare

O informatie se actualizeaza in intreg sistemul. Nu e nevoie de verificari si incertitudini.

Intuitie

Afisarea de rezultate pentru interogari ale bazelor de date se face instant.

Simplitate

Toata informatia unui produs se afla intr-un singur loc. Tot acolo sunt si actiunile si regulile acestui produs.

Similar motorului de cautare Google!

Avand aceiasi algoritmi de cautare ca si Google, si aplicatia Delivery este una intuitiva, in asa fel incat operatorul de comenzi poate tasta minim 3 litere si baza de date ii va afisa rezultatele cu produsele comercializate, pentru selectie, usurand munca acestuia. Pe aceleasi principiu orice camp isi extrage informatia din baza de date pe baza de selectie, pentru a evita riscul introducerii de informatii gresite din partea utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *