Modul auto personalizabil

Autoturisme, alimentari auto, foi de parcurs … toata informatia este digitalizata!

 

Exista zeci de aplicatii pe internet care permit unui manager sa isi gestioneze flota auto, sa detina informatii despre asigurari, ITP-uri, vignete, etc. In Delivery, modulul AUTO este responsabil nu doar de aceste facilitati, ci poate organiza informatiile de asa natura incat managerul sa cunoasca exact costurile de exploatare ale unei masini, consumul real al unei masini de livrari, costurile de investitii auto intr-o anume perioada de timp, generarea de foi de parcurs utile departamentului de contabilitate, personalul care a utilizat un anume tip de vehicul pentru activitatea de livrari, etc.

 

De multe ori acest control de informatii, obtinut tot pe baza datelor furnizate zilnic de agentii de livrari si de aplicatie in sine, este util managerului pentru a decide rentabilitatea unei masini din parcul auto, pentru a verifica modul in care alimentarile de combustibil sunt reale sau nu, sau doar pentru siguranta personala ca nu vor exista amenzi datorita lipsei foilor de parcurs sau expirarii termenelor de valabilitate pentru anumite acte, proceduri.

Client:
Delivery
Date:
April 15, 2019
Category:
B2B

Cat de riscant este sa nu ai un istoric de informatii?

A fost pusa vreodata intrebarea in unitatea voastra de catre persoana care se ocupa de flota auto, sau de managerul unitatii: iarasi trebuie schimbata piesa “x” pe acea masina? Parca luna trecuta a mai fost reparata cu aceleasi probleme! Cand activitatea principala este productia alimentara, multe persoane tind sa ignore aceste cheltuieli repetate in special datorita faptului ca reparatia si service-ul unei masini se face deseori in alta parte. Cu Delivery veti avea siguranta ca nu veti plati o piesa sau o manopera de mai multe ori pe aceeasi masina, in mod nejustificat. Raportul de costuri auto permite defalcarea costurilor pe masina, raportat la numarul de kilometrii si data executarii procedurii, in care puteti face comparatii si cu vechile costuri de piese sau manopere, pentru a fi sigur fie ca garantia unei lucrari este inca in termen, fie puteti atrage atentia agentului de livrari referitor la modul de condus al acestuia si la cum intretine acesta masina de livrari.

Alimentari auto

Evita riscul de a pierde controlul asupra alimentarilor de combustibil. Tentatia angajatilor este mare!

MyCar

Istoricul unui autoturism de livrari asigura o revanzare net superioara

Automatizare

Foloseste informatiile introduse zilnic de angajatii tai pentru o baza de date completa, fara nici un efort personal.

Evita riscul de amenzi din partea ANAF

Daca in acest moment chestiunea completarii folilor de parcurs in mod manual de catre agentii de livrari este un subiect tabu, prin Delivery acestea se completeaza AUTOMAT cu informatiile generate la fiecare set de livrari, astfel veti avea toate informatiile disponibile pentru serviciul de contabilitate si veti fi acoperit cu deductibilitatea TVA-ului si a cheltuielilor de combustibil in fata organelor de control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *