Http Secure System

Siguranta informatiei este pe primul loc

 

Am dezvoltat o aplicatie EXTREM de sigura, avand aceleasi principii de functionalitate ca si aplicatiile de online-banking, pentru a garanta utilizatorii sai de imposibilitatea unor atacuri externe si/sau furt de informatii. Totul este criptat si pastrat pe servere externe, VPS prin Google Cloud Storrage in Frankfurt Germania, in asa fel incat doar utilizatorii acreditati pot folosi modulele aplicatiei.

 

Accesul in aplicatie se face pe baza de user si parola, fiecare utilizator avand un rol strict alocat de manager in asa fel incat informatiile financiare (de exemplu) sa nu fie accesibile angajatilor. Dashbord-ul este o pagina sumar a aplicatiei in care managerul poate decide ce informatii relevante doreste sa i se afiseze: numarul de comenzi, localizarea agentilor de livrari, prezenta angajatilor, valoarea instant a comenzilor, rapoarte comparative cu evolutia vanzarilor din ultimele “x”zile, etc.

Client:
Delivery
Date:
March 02, 2019
Category:
Intern

Totul e online, NU executabil

Localizarea agentilor de livrari prin aplicatia SmartApp este GRATUITA, si foloseste aplicatia de telefon mobil pentru identificarea pozitiei GPS a acestora, furnizand date operatorului de comenzi pentru a sti exact unde se afla in timp real agentii de livrari, inlocuind astfel costisitoarele dispozitive de localizare clasice, pe baza de abonament.

Si avantajul principal: Delivery NU este o aplicatie executabila, locala. Managerul poate urmari toata activitatea de pe telefonul mobil personal, informatiile sunt in timp real, deciziile se pot lua instant, problemele se pot rezolva rapid. Nu vom garanta un concediu perfect al managerului unitatii de livrari, insa putem garanta un concediu mai relaxat acelor manageri care detin informatia corecta la momentul oportun, si pot actiona in masura.

Specific purpose

Informatiile utilizatorilor sunt criptate. Interesul Delivery este de a va ajuta in organizarea activitatii, NU de a decripta informatii.

No Credit Card

Nu se solicita si nu se stocheaza nicaieri informatii referitoare la cardurile bancare folosite de clienti in tranzactii

Enjoy Software

Siguranta informatiei este pe primul loc. Dezvoltam in permanenta metode noi de protectie impotriva atacurilor externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *